Predavanje o prehrani beba

cropped-header-novi-copy.png beba-papa2

U sklopu projekta pod pokroviteljstvom Grada Zagreba ovaj petak ugoščujemo nutricionisticu Natašu Brnas Živković koja će odgovarati na sve Vaše nedoumice oko prehrane naših najmlađih. Pripremite pitanja koja Vas zanimju i dođite sami ili sa Vašom drugom polovicom, predavanje je otvoreno za sve i naravno uz našeg sponzora Ureda za zdravlje predavanje je besplatno! Samo Vas molimo da se prijavite na mail helena@studiothalia.com ili pozivom na broj 0915337265.

 

Lokacija predavanja je Studio za rekreaciju Thalia na Gredicama 4-6, a počinjemo u petak 12.01.2018. u 17h.

 

Vidimo se!

Xmas Thalia Party 2017

xmax-party-2014Ne propustite i ove godine ludi i nezaboravni Božićni party Studija Thalia! Počinjemo u 21:30, a završavamo u ranim jutarnjim satima… Na noge udobna odjeća jer plesa neće nedostajati, na glave božićni rekviziti poput kapica i rogova, a u na lice osmijeh od uha do uha 😀

Od doma slobodno ponesite što vam padne pod ruke i na tulumu ćemo sve to bratski podijeliti 😉

Što kažete, vidimo se u subotu?

Trening uz dobri stari rock? Da, uz CrazyRock na Knežiji!

CrazyRock Knežija Zagreb - plesni rock trening za svaku dob
Izvor: http://magazin.hrt.hr/417753/plesni-trening-za-svaku-dob 

CrazyRock je dobio svoj prvi TV nastup – pogledajte kako je to izgledalo na Dobro jutro, Hrvatska!

Da, CrazyRock je napokon rekao Dobro jutro baš svima u Hrvatskoj i otvorio svoja vrata svima koji žele probati ovaj sjajni novi trening kod naše Heleni. Kako slavimo svoj prvi CrazyRock TV nastup, za početak ćeš ovaj trening na Knežiji moći probati na Knežiji sasvim besplatno, bez ikakvih obaveza. A više informacija možeš naći tu: http://studiothalia.com/programi/

Za kraj, ako te zanima kako je sve to izgledalo u našem prvom TV nastupu, baci oko na ovu reportažu 🙂

http://magazin.hrt.hr/417753/plesni-trening-za-svaku-dob

Dobro jutro, Hrvatska i CrazyRock

dobro_jutroNaš novi CrazyRock program već dobiva svoj prvi televizijski nastup! U srijedu ujutro, bacite oko na Dobro jutro, Hrvatska – tamo će naša Helena prezentirati ovaj fitness novitet koji je osmislila baš tu, u studiju Thalia.

Za sve one koji prvi put čuju za CrazyRock, radi se o jedinstvenom plesnom treningu uz rock glazbu. Ramonesi, Pistolsi, AC/DC i svi ostali velikani svjetske i hrvatske rock scene koje obožavate slušati u nezaboravnim izlascima, sada vas mogu pratiti i na grupnom plesnom treningu. Nova CrazyRock grupa počinje s radom, ostalo nam je još samo nekoliko mjesta pa brzo nazovite +385 91 533 7265 ili nas posjetite u Gredicama 4-6, u studiju Thalia!

 

A dotad, probudite se u 8 ujutro, škicnite kako to izgleda u reportaži koju smo pripremili za Dobro jutro, Hrvatska i, ako nakon toga još uvijek niste sigurni, uvijek postoji i besplatni prvi probni trening da se uvjerite i uživo. A ako uživate u dobrim riffovima, obećavamo da ćete se odmah zaljubiti u ove treninge.

I da, ako već vrtite film u glavi kada odvojiti vrijeme za uživanje u malo dobrog rocka i zabavnom treningu, termini CrazyRock treninga su utorkom i četvrtkom u 20h.

Vidimo se tamo! 🙂

 

Nova grupa za TRUDNICE

Drage trudnice,

sa zadovoljstvom vas obavještavamo da otvaramo novu grupu treninga FloDancea za trudnice! Krećemo 1.3.2016. u terminu utorkom i četvrtkom u 19h. Prvi sat je probni, sve što vam treba je potvrda od ginekologa, udobna odjeća, boca vode i dobra volja.

Više…

Crazy by Heli

Crazy by Heli

Dragi Thalia vježbači,

ove sezone vam pripremamo posebnu poslasticu posebno za ljubitelje rock muzike! Sada napokon i vi dolazite na svoje! Dođite i probajte najnoviji plesni fitnes program – Crazy by Heli! Više…