Programi

zumba_zumba_logo_color_HT

Zumba® je općenito ideja Alberta “Beta” Pereza , a trenutno i najpoularniji način vježbanja u svijetu. To je svjetski priznat program čije su blagodati i rezulate primijetili i prepoznali ljudi diljem svijeta. Bazirana je na privlačnim i egzotičnim latino plesovima kao što su cumbia, salsa, merengue, reggaeton, samba, cha-cha-cha itd. koji se izmjenjuju tijekom treninga te lagano zavode vježbače. To je sat na kojem ćete ostaviti srce i dušu na parketu i izaći kao nova osoba nakon svakog treninga.

 

Kome je namjenjena?

Zumba® je program namjenjen apsolutno SVIMA, to je jedinstvena prilika za svaku osobu da osjeti lude latino ritmove u bilo koje doba svog života. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, koliko godina imate, posjedujete li bilo kakvo ili pak nikakvo iskustvo u plesu, bili vi muško ili žensko ovo je trening prilagođen svima. To je sat na kojem sve svoje mane i nedostatke ostavljate iza vrata dvorane i na sat vremena zaboravljate na sve probleme.

www.zumba.com

 

 

zumba-gold-logo-horizontal

Koristi Zumba® formulu te prilagođava pokrete i ritam potrebama aktivnih starijih sudionika kao i onih koji tek započinju svoj put prema zdravom stilu života. Ono što se ne mijenja su elementi po kojima je Zumba® poznata: živahna latino muzika poput salse, merenguea, cumbie i reggaetona; uzbudljivi pokreti koje je lako pratiti te zarazna zabavna atmosfera. Aktivni stariji polaznici žele druženje, uzbuđenje i fitnes kao redovni dio svog tjednog rasporeda. Za njih je Zumba Gold® savršena kombinacija. Ona je kombinacija plesnog fitnessa s osjećajem prijateljstva i nadasve zabave.

www.zumba.com

 

crazyrock

CrazyRock je plesna vrsta treninga uz rock glazbu. Zaplešite uz Ramonse, Sex Pistolse, AC/DC ili Gunse! Cardio trening u kombinaciji s vježbama snage zamaskiranim kroz plesne pokrete jedinstvena je kombinacija da dobru zabavu i glazbu koja vas tjera do krajnjih granica.

 

Martina-FloDance-logo-OUTLINE_doradjeni

Spojivši dvije ljubavi, fitnes i suvremeni ples, nastao je FloDance Fitness – spoj pilatesa, yoge, vježbi snage i suvremenog plesa. Uz glasnu muziku koja daje poticaj te kombiniranje vježbi i pokreta iz svih navedenih tehnika nastaje trening prepun energije koji budi svaki mišić na tijelu no ujedno i mentalno opušta.

 

FloDance Fitness je program stvoren prvenstveno za oblikovanje tijela. Osjetit ćete rad svojih mišića, čak i onih za koje niste znali da uopće postoje. No osim toga poradit ćete i na svojoj fleksibilnosti te pravilnom držanju koje bi trebao imati svaki plesač. I sve to uz nezaobilaznu glazbu koja će Vas pratiti cijelo vrijeme i biti vam glavni motivator.

www.flodancefitness.com

 

FloMama-Prenatal

FloDance program posebno prilagođen drugom stanju te vježbanjem trudnice će jačati mišiće trbuha, duboke leđne mišiće kralježnice i zdjelice te ostale mišićne skupine. Naučit će pravilno disati tijekom poroda i na kraju kako se opustiti i relaksirati.

Prijavu za trening FloDancea za trudnice možete pogledati ovdje!

 

FloMama-Postnatal

Nakon poroda tijelo je prošlo velike promijene te kako i kada se možete vratiti na trening sve ovisi o svakoj mami osobno, ovisno o porodu, komplikacijama i ostalime. No najčešći period vraćanja na treninge je oko 2 mjesec aposlije poroda. No sljedeći problem je kamo s bebom?!? Na ovom programu to nije problem jer je upravo dio programa i beba. Osim kao uteg rade se i vježbce za bebe koje pomažu pri pravilnom razvijanju motorike te također se potiče na kvalitetnu komunikaciju između mame i bebe.

 

horgas logo

Pojam „funkcionalni trening“ označava koncept treninga kojimse utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. Drugim riječima, funkcionalni trening će utjecati na razvoj vaših motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina), energetskih sustava (fosfatni, glikolitički i aerobni) te na smanjenje masnog tkiva (potkožnog i visceralnog) i povećanje mišićne mase. Ono što razlikuje ovaj trening od nekih drugih tipičnih treninga (powerlifting, weightlifting, bodybuiliding…) je izbor rekvizita, vježbi te definiranje trenažnih operatora u smisleni trening. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vježbi, dobivamo vrlo moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića! Upravo zbog te kombinacije vježbi koje aktiviraju sve mišiće u tijelu te minimalnih odmora, ovakav način treniranja je vrlo iscrpljujući, fizički i psihički.

 

Medical Fitness
Medicalfitness je osnova zdravog, kontroliranog i učinkovitog načina vježbanja s kojim preventiramo zdravstvene probleme. ZAŠTO bi se zadovoljili samo jednim načinom vjezbanja?!
U THALIA centru okrečemo se interdisciplinarnom načinu vježbanja gdje spajamo razne metode u jedan trening koji cjelokupno uravnotežuje tijelo i duh.

 

MTV DANCE
Ono što možete očekivati u mtv plesnom programu je dobro zagrijavanje, istezanje i deep strech, rad na plesnom izražaju, senzualnosti i seksepilu, te naravno najslađi dio, učenje koreografija te mix stilova od twerking-a hip-hopa,mtv street dance-a, jazz dance-a i s-faktora.

 

Ritmika i ples za djecu
Program je prilagođen predškolskoj djeci i njihovom psihofizičkom razvoju. Kroz različite igre i podražaje cilj je potaknuti djecu na razvoj mašte, upoznavanje vlastitog tijela i korištenje pokreta kako bi izrazili različite emocije.
Uz učenje osnova baleta i pravilnog držanja, radit ćemo i na koncentraciji i pažnji djece. Naučit ćemo što je ritam , otplesati brojne koreografije, no ono najvažnije je da ćemo se dobro zabaviti.

 

Čagaonica
Koliko vas je oduvijek željelo naučiti plesati, a nikada niste našli vremena? Ili se niste usudili jer ples nije za vas? Sad je idealno vrijeme jer za ples nikad nije kasno.
Želite li naučiti osnove baleta i na trenutak ostvariti vaš dječji san?
Ili vas više zanimaju suvremeni ples, afrički plesovi i improvizacija u prostoru?
Sve to uz mnogo dobre glazbe i u ugodnom društvu naći ćete u našoj Čagaonici.

 

PiYo
PiYo je trening niskog intenziteta koji spaja yogu, pilates i kardio te koristi isključivo težinu vlastitog tijela. PiYo kombinira prednosti pilatesa za oblikovanje i učvršćivanje mišića sa snagom i fleksibilnošću yoge. Kod piya su vježbe povezanije i brže kako bi se postiglo sagorijevanje masnog tkiva te takav trening rezultira dugačkim, oblikovanim mišićima i definiranim tijelom.