Instruktori

profil pic

profil pic

Helena Lojen Marić rođena je 23.11.1986. u Zagrebu. Završila je Ekonomski fakultet, stručni studij, smjer turističko poslovanje te je trenutno apsolventica na Kineziološkom fakultetu, studijski centar za izobrazbu trenera, smjer fitnes. Osim formalnog obrazovanja usavršava se na raznim fitnes i aerobik konvencijama te polaže tečajeve za pilates trenere, sensual fitness, zumba fitness, bokwa fitness i razne ostale oblike rekreacije.

Godine 2008. osnovala je Društvo športske rekreacije Thalia s ciljem zadovoljavanja potrebe za očuvanjem, održavanjem, poboljšanjem i unapređenjem psihofizičkih sposobnosti i zdravlja, te u cilju obogaćivanja slobodnog vremena tjelesnim vježbanjem i sportskim aktivnostima.

Helena Lojen Marić je nakon godina edukacija i polaganja raznih tečajeva došla na ideju jednog potpuno novog programa. Te je 2013. krenula u razvijanje njene ideje pod nazivom FloDance Fitness. Jedna od glavnih osoba koja ju je također potaknula na to je Vesna Mimica s kojom redovito surađuje na raznim emisijama na HRT-u.

Završila je Školu za balet i ritmiku te još iz tog doba je ostala ljubav i prema suvremenom plesu, stoga je i došla na ideju o spajanju fitnesa i suvremenog plesa u jednu jedinstvenu plesnu fitnes tehniku pod nazivom FloDance Fitness.

U fitnes svijetu je poznata po tome što je prva trenerica Zumba Fitnessa u Hrvatskoj od 2008. godine te je na neki način i dovela taj program vježbanja u Hrvatsku uz još jednu trenericu. A samim time je i imala uspješnu suradnju s Renatom Sopek pri snimanju za televiziju te izradu DVD-a pod nazivom Latino Fitness.

Osim suradnji s raznim televizijama (HRT, RTL) Helena surađuje i s raznim web portalima SOS Mame  (www.sosmame.com), COVERmagazin (www.covermagazin.com) te s časopisima Diabetes, 24 sata, Večernji list, Vita, Prowellness…

2012. godine završava tečaj za Dance Trance trenera u Jacksonvilleu na Floridi te dovodi i taj program u Europu.

2103. završava tečaj i za Bokwa instruktora te otvara grupu u Thaliji.

Najnoviji projekt kojem se Helena posvećuje 2014. godine je upravo vježbanje za trudnice jer je i ona sama u stanju trudnoće te smatra da nema idealnijeg nego da sam trener upravo prolazi kroz to što uči i svoje vježbače. Tako da u siječnju 2015. u Studiju Thalia aktivno kreću i treninzi za trudnice.

Ali sve to nije kraj nego tek početak, pitanje je samo vremena što će se novo otvoriti u Thaliji! Već se vide naznake za novi trening za mame i trudnice…

megi web

megi webBrza i žestoka članica Društva športske rekreacije Thalia. Ova majka 2 prekrasne djece plesala je po raznim plesnim skupinama, a između ostalog i u “ZKM-u”. Inače muzičar po struci, ali radi kao konobar u Bulldogu. Specijalist za plesove kao što su hip-hop, reggaeton, salsa i merengue začinjeni s dozom trbušnjaka!
Najdraži plesovi: Hip-Hop, Raggaeton
Margarita: “Red rad i disciplina uz puno smijeha i čagice!”

mia

miaStudetica sam zadnje godine Nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu te Predškolskog odgoja na Učiteljskom fakultetu. Bavim se ritmikom i plesom već od najranije, predškolske dobi. Plesno obrazovanje započinjem 2002. godine upisom u Osnovnu školu za balet i ritmiku. Završetkom osnovne upisujem i srednju Školu za suvremeni ples Ana Maletić te stječem zanimanje plesač edukacijskog smjera. Od završetka škole pa do danas radim kao plesni pedagog u dječjim vrtićima Grada Zagreba. Kroz različite seminare i edukacije počinjem se baviti drugim vrstama plesa uključujući standardne i latino plesove pa tako s vremenom i fitnessom. Kroz zadnjih nekoliko godina radila sam kao instruktor MTV dance, Zumba fitnessa te kao voditelj Body and mind i Piyo programa. 2016. stječem licencu FloDance instruktora. U zadnje dvije godine svoje znanje proširujem kroz sportsku animaciju koja sama po sebi obuhvaća skoro svaku vrstu plesa i fitnessa.

ana
anaAna Firšt Šiprak, rođena 28.02.1982.godine u Zagrebu. S 3,5 godine prve je plesne korake naučila u kazalištu Trešnja, na satovima ritmike i baleta kod Silvije Hercigonje. Ljubav prema plesu nastavila je kroz baletnu školu, a s nepunih 15 godina postala članicom gradskog kazališta Komedija u Zagrebu. Narednih 10 godina u kazalištu je imala prilike surađivati i učiti od značajnih imena plesne scene. Od klasičnog i modernog baleta, preko povijesnih plesova do jazz dance-a, stepa,africkih plesova i mnogih drugih plesnih tehnika.Iza nje su brojni kazališni i televizijski nastupi.
U dramsko plesnom studiu Sirius u Samoboru, vodila je balet i suvremeni ples djeci (4-6) (7-10) i (10-14) godina, kao i rekreativni balet za odrasle. Koreografkinja je dvije cijelovečernje dramsko/plesne predstave za djecu i mlade.
elvir

elvirElvir
 Halilagic
Kinezilog
Osobni trener i trener grupnih programa
GIBANJE je osnovna značajka ljudskog postojanja.
Od rane mladosti sport je kao bezbrižna rekreacija bio u fokusu mojih interesa.
Kao dijete sam shvatio da tjelovježba nije samo bezbrižna rekreacija,več osnova zdravog načina razvijanja te sazrijevanja kroz put kojeg zovemo ŽIVOT!
Nakon završene srednje škole u Zagrebu, logičan je slijed bio upisivanje fakulteta.
Za mene nije bilo dileme Kineziološki fakultet u Zagrebu je bio mjesto gdje sam htio upiti sva znanja kako teoretska tako i praktična.
Tijekom studija upoznajem razne grane kineziologije, ali fitness postaje moja ljubav.
Nadalje počinjem radit kao instruktor,a kasnije i kao trener u nekoliko zagrebačkih teretana
-Adam i Eva, Virtus, Xxl,World class,Aquaeduca, Gyms4you
Po preporuci kolegice 2010.godine počinjem radit kao trener u jednoj neurološkoj ordinaciji u Zagrebu.
Tu se upoznajem s kombinacijom neurorehabilitaciskog treninga i kinezioterapije.
Danas težim povezivanju fitnessa i medicine, te prilagođavanju treninga potrebama svake osobe.
LJUDSTO TIJELO JE PARK U KOJEM JE VOLJA GLAVNI VRTLAR!
Shakespeare
nika

nikaStudentica 2. godine menadžmenta u turizmu i hotelijerstvu. Svoje prve plesne korake započinje ritmičkom gimnastikom s 3 godine. U osnovnoj školi kratko se bavila latino američkim plesovima. S navrđenih 15 godina napušta ritmičku gimnastiku i upisuje srednju školu za suvremeni ples Ane Maletić. Paralelno polako počinje s fitnesom, te počinje voditi Zumbu i polaže za trenera FloDance instruktora.

vesna web

vesna2Glavna koorditanorica Studia Thalia, majka 2 kćeri i nezamjenjiva trenerica Zumba Golda. Ona će dat sve od sebe da se osjećate zadovoljno i pomoći će vam u svakom segmentu treninga. Pokazat će vam da za ples nikada nije kasno i da nije važno ako nikada niste plesali već je važno da počnete i ne predate se bez obzira na neznanje.
Najdraži plesovi: Bachata, Salsa, Soca, Reggae

fb_img_1504694861318

fb_img_1504694861318Rođena 07.04.1986. u Zagrebu. Sa 4 godine počinje svojim prvim plesnim koracima u baletnoj školi, sa navršenih 7 godina napušta balet i počinje plesati jazz dance u plesnim punktovima Tihane Škrinjarić. Učeći i razvijajući svoje plesne sposobnosti tamo ostaje 10 godina. Nastupima u Koncentroj dvorani Vatroslav Lisinski skuplja iskusvo na plesnoj sceni. U međuvremenu upisuje Školu za suvremeni ples Ane Maletić, no nakon toga posvećuje se više jazz dance-u te napušta plesne punktove. Upisuje mtv-dance u Kelkopama te tamo počinje raditi više na street dance-u učeći nove stilove i pokrete. Svoje daljnje plesno iskustvo razvija na plesnim radionicama Jorge Vasqueza,Tamare Savićević i Maše Kolar. Nakon toga upisuje plesni studio Escape u kojem radi na plesnom izražaju. Kako bi dalje usavršila svoju plesnu izobrazbu odlazi u grupu D.N.O. pod vodstvom Siniše Vidovića gdje usavršava street dance, mtv, jazz dance stilove, te radi na brzini i izražaju pokreta. Nakon toga pomaže u osnivanju nove grupe B Residence pod vodstvom Biljane Banjac i Martine Boroše, te tamo ostvaruje nove uspjehe nastupajući i natjecajući se na raznim natjecanjima poput Kings of Style i Dance fest Novi Sad. Zadnje odlazi u Zaton(Zadar) na ljetnu sezonu kao fitness trener te vodi jutarnji strech, aqua aerobic i fitness.

điđi web

điđi webUzorna studentica Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Spremna je uvijek prilagoditi se svojim polaznicima i objasniti im svaki korak. Ona će vas svojim plesom potaknuti da date sve od sebe na satu i isplešete se ko nikad u životu.

lovorka web

lovorka webUspješno spašava svaku situaciju kad nekome treba zamjena te idealno spaja ulogu majke i instruktorice. Plesala je jazz dance i vježbala aerobik. Velika je ljubiteljica sporta pa u svoje slobodno vrijeme rola, trči, skija, boarda i vozi bicikl. Ona je kao Duracell zeko: kad se jednom pokrene na plesnom podiju ne staje dok ne istroši sve baterije.
Najdraži plesovi: Samba te svi ostali plesovi brzih ritmova i senzualnih pokreta
Lovorka: “Zumba ne uzima, nego daje energiju! Nema tako lošeg dana koji Zumba trening ne može izliječiti, samo joj se treba prepustiti.”

maja web

maja webNajmlađa članica Društva športske rekreacije Thalia i učenica Klasične gimnazije koja glumi u “ZKM”-u već 10 godina. Ova svestrana djevojka dvije je godine pohađala osnovnu plesnu, plesala jazz i hip-hop te trenutno pleše standanrne i latino plesove.
Najdraži plesovi: Kizomba i Reggaeton
Maja:”The good thing about music is that when it hits you,you feel no pain.”

tina web

tina webZavršila je školu za ritmiku i ples te plesala u raznim plesnim Jazz dance skupinama.Trenutno je Managerica u Metro-u, majka dvije djevojčice i jedna od najzabavnijih trenerica Studia Thalia. Sa svojim smiješkom popravit će vam i najgori dan u životu.Najdraži plesovi su joj salsa i bachata.

suzy web

suzy web2Završila tečajeve standardnih plesova salse i trbušnog, no uvijek ju je mučio problem partnera koji ju je i doveo do Zumba Fitnessa gdje je pronašla novu ljubav. Prva je dovela Zumbu u Zagorje i sve zarazila s njom.
Najdraži plesovi: Cumbia, Quebradita i Merengue
Suzy:”Rođena sam u štiklama, no otkad sam upoznala Zumbu upoznala sam i tenisice!”

maša web

maša webMlada studentica Učiteljskog fakulteta koja trenutno pleše u plesnom centru Tala te sudjeluje u različitim dječjim predstavama i profesionalnim projektima. Završila je srednju školu za suvremeni ples Ane Maletić; smjer: plesač edukator i dodatno se educirala na plesnim radionicama u Zagrebu, Puli, Bratislavi itd. Članica je udruge profesionalnih plesnih umjetnika PULS
Najdraži plesovi: Suvremeni ples, Dance Trance, Salsa
Tea: “STRAST + VIZIJA + AKCIJA = USPJEH”

bina web

bina webVesela studentica Ekonomskog fakulteta. Voli ples i umjetnost.
Sve je započelo latinoameričkim i standardnim plesovima, zatim hip-hop,
jazz dance, Zumba Fitness, Dance Trance, a tko zna koji ju još izazovi čekaju.
Najdraži plesovi: Reggaeton, Jive
Sabina: ˝Dance needs no language. Our bodies speak a language of its own.˝