Humanitarni Thalia Baby Shower za Udrugu Betlehem

Sve je krenulo kao zezancija da još prije poroda moram napraviti jedan Thalia Party prije nego odem na porodiljni… I da bi idealno bilo kako kažu moje vježbačice jedan Baby Shower organizirati u sklopu druženja. Ali kada sam čula da se nedavno otvorila kuća za napuštene majke i trudnice odlučila sam napraviti Baby Shower, ali ne za sebe nego za njih jer sam shvatila da sam ja izuzetno sretna jer imam podršku od svoje obitelji, rodbine, prijatelja i najbitnije muža… A žene, djevojke koje su u toj kući nisu te sreće jer i samo ime kuće kaže “za napuštene majke i trudnice”. Pa eto mislim da nema ljepšeg nego da na taj način zatvorim svoju sezonu vježbanja, jednim humanitarnim događanjem na kojem ćemo se družiti, malo vježbati i ono najbitnije napraviti nešta dobro!!!

Sakupljaju se sve donacije u bilokakvom obliku. Samo zamislite što najviše treba jednoj trudnici i kasnije majci s malom bebom.

Kuća u Zagrebu se nedavno otvorila tako da su dobrodošle i stvari za opremanje kuće. Možete donirati u bilokojem obliku, bilo materijalnom ili novčanom, sve je dobrodošlo. Već vidim gdje će moja trudnička odjeća završiti 😉

Događanje će biti u subotu 11.4.2015. u našem malom i skromnom Studiju Thalia, Klanječka 37a. Počinjemo u 17h, a osim druženja i sakupljanja donacija, za sve vas smo pripremili i malo treninga. Bit će tu Zumbe, FloDance… I najbitnije, naši glavni akteri na ovom događanju će biti i trudnice koje vježbaju u Thaliji koje će pokazati da su i one još uvijek aktivne i okretne 😀

Udruga za koju skupljamo je Udruga za nerođeni život Betlehem koja je nedavno otvorila kuću i u Zagrebu.
http://www.betlehem-zagreb.hr/]

10828119_1024477774248014_8660792741776659475_o

Na događanj će biti i Ivana Rubinić sa SportiCool odjećom koju ćete moći na licu mjesta isprobati i kupiti a 10% od prometa SportiCool donira Udruzi Betlehem!

Nadam se da se vidimo u velikom broju!

Vaša trenerica, organizatorica i trudnica Helena Lojen Marić

Pitate se što donesti? Bilo je to davno kad ste bili trudni pa ste zaboravili? 🙂 Evo jedan kratak popis koji vam može dati ideje. Na prvim mjestima su one stvari koje su im najpotrebnije, a kasnije smo mi trudnice dodale na popis što nekako smatramo da je također bitno:

1. ODJEĆA ZA TRUDNICE
2. KREVETIĆI I POSTELJINA ZA KREVETIĆE
3. DEKE (velike dvostruke i jednostruke)
4. PELENE
5. TETRA PELENE
6. RUČNICI ZA KUPANJE BEBA
7. TOPLOMJER
8. ASPIRATORI/PUMPICE ZA NOSIĆE
9. FIZIOLOŠKA OTOPINA
10. VATA/BLAZNICE
11. ŠKARICE/GRICKALICE ZA BEBINE NOKTE
12. IZDAJALICA
13. VLAŽNE MARAMICE
14. KREMA ZA GUZU
15. ANTIBIOTIČKI PRAŠAK
16. BOČICE
17. DUDE
18. HRANA ZA DJECU
19. KOZMETIKA ZA MAJKE
20. BLAZNICE ZA DOJENJE