Dobro jutro, Hrvatska i CrazyRock

dobro_jutroNaš novi CrazyRock program već dobiva svoj prvi televizijski nastup! U srijedu ujutro, bacite oko na Dobro jutro, Hrvatska – tamo će naša Helena prezentirati ovaj fitness novitet koji je osmislila baš tu, u studiju Thalia.

Za sve one koji prvi put čuju za CrazyRock, radi se o jedinstvenom plesnom treningu uz rock glazbu. Ramonesi, Pistolsi, AC/DC i svi ostali velikani svjetske i hrvatske rock scene koje obožavate slušati u nezaboravnim izlascima, sada vas mogu pratiti i na grupnom plesnom treningu. Nova CrazyRock grupa počinje s radom, ostalo nam je još samo nekoliko mjesta pa brzo nazovite +385 91 533 7265 ili nas posjetite u Gredicama 4-6, u studiju Thalia!

 

A dotad, probudite se u 8 ujutro, škicnite kako to izgleda u reportaži koju smo pripremili za Dobro jutro, Hrvatska i, ako nakon toga još uvijek niste sigurni, uvijek postoji i besplatni prvi probni trening da se uvjerite i uživo. A ako uživate u dobrim riffovima, obećavamo da ćete se odmah zaljubiti u ove treninge.

I da, ako već vrtite film u glavi kada odvojiti vrijeme za uživanje u malo dobrog rocka i zabavnom treningu, termini CrazyRock treninga su utorkom i četvrtkom u 20h.

Vidimo se tamo! 🙂